Majakka

Langattoman viestinnän
operaattori erityistarpeisiin

OTA YHTEYTTÄ - MEILLÄ ON RATKAISU

UKKOVERKOT OY

Ukkoverkot Oy on kotimainen langattoman viestinnän operaattori, joka myy, markkinoi ja operoi koko Suomen kattavaa Ukko Mobile 4G LTE -mobiilidataverkkoa ja tuottaa paikallisesti Suomen nopeinta kiinteää langatonta Internet-yhteyttä tarjoavaa Ukkonet LTE -palvelua. Yhtiö keskittyy langattomien tietoliikennepalveluiden tuottamiseen erityisesti vaativille asiakkaille, kuten yrityksille, viranomaisille ja haja-asutusalueille sekä teollisen Internetin tarpeisiin. Yrityksen verkoissa ei välitetä puhe- eikä tekstiviestiliikennettä.

Ukkoverkkojen toiminta perustuu palvelujen tarjoamiseen erityisesti siellä, missä massaviestintäratkaisujen teho loppuu.

  • Mobiiliyhteydet
    erityistarpeisiin
  • Kiinteät langattomat
    nettiyhteydet
  • Teollisen internetin
    yhteydet

Medialle – Lehdistötiedotteet

Kaikki Ukkoverkkojen mediatiedotteet ja valokuvia löydät täältä: http://lataa.ukkoverkot.fi

Yritysjohtomme ja asiantuntijamme ovat aina median käytettävissä haastatteluja tai asiantuntijalausuntoja varten. Meiltä löytyy myös kuvitusta ja taustoittavaa materiaalia juttujen tueksi.

Ota yhteyttä: Jukka Niiranen, 040 502 8201, viestinta@ukkoverkot.fi

Ura – Ukkoverkot työnantajana

Meillä Ukkoverkoissa henkilökuntamme todellakin muodostaa yrityksen. Olemme ylivoimaisesti maailman tehokkain tiimi tuottamaan valtakunnallista verkkopalvelua. Meillä jokainen on asiantuntija ja asiakaspalvelija. Olemme aina kiinnostuneet kuulemaan uusista innokkaista ja innovatiivisista tiimityöskentelijöistä. Alta löydät tällä hetkellä avoimena olevat työpaikkamme – ja vaikka sinun osaamisesi mukaista paikkaa ei juuri nyt olisikaan avoinna – aina kannattaa lähettää avoin hakemus!

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla: rekry@ukkoverkot.fi

Avoin hakemus

Tehtävä: Avoin hakemus

Hakuaika päättyy: 31.12.2018

Sijainti: Ruoholahti, Helsinki

Hakemukset: rekry@ukkoverkot.fi

Lisätietoja antaa: Antti Pellinen, 040 547 7044

Kuvaus:

Olemme aina kiinnostuneet kuulemaan innostuneista, innovatiivisista ja asiakaspalveluhenkisistä osaajista.

Johto

Antti Pellinen

Antti Pellinen

toimitusjohtaja, KTM, DI.

Pellisellä on yli 15 vuoden kokemus matkaviestintäalan johtotehtävistä sekä Suomessa että ulkomailla. Pellinen on mm. vastannut matkapuhelinliiketoiminnan strategia- ja yritys-suunnitelusta sekä liiketoiminnan kehittämisestä ja toiminut kaupallisena johtajana sekä tuotejohtajana useissa operaattorien käynnistyshankkeissa. Lisäksi Pellinen on toiminut teknologia-startup-yritysten parissa sekä perustajana että johtotehtävissä.

Kari Lehtinen

Kari Lehtinen

teknologiajohtaja, DI.

Lehtinen on toiminut langattoman viestintäteknologian parissa 20 vuotta ja osallistunut johtoryhmän jäsenenä verkko-operaattoreiden perustamiseen ja operaatioiden rakentamiseen niin USA:ssa kuin Intiassakin. Lehtinen on myös toimittanut useita projekteja Suomeen: YLE:lle, LVM:lle ja yksityisille telekommunikaatioalan yrityksille.

Jukka Niiranen

Jukka Niiranen

liiketoimintajohtaja, DI.

Niiranen on työskennellyt ICT-alan ja korkean teknologian yritysten liikkeenjohto- ja asiantuntijatehtävissä yli 15 vuoden ajan. Hän on osallistunut lukemattomien teknologiayritysten liiketoimintaprosessien kehittämiseen, tuotteiden ja palveluiden kaupallistamiseen sekä yritysten kansainvälistämiseen.

Kumppanimme