Ukko Mobile -liittymä

Ominaisuudet

Ukko Mobile -liittymät on tarkoitettu viranomaisten, yritysten ja yksityisten loppuasiakkaiden kaikkeen dataliikenteeseen. Ukko Mobile -liittymä ei tarjoa perinteistä piirikytkentäistä puheliikennettä, eikä SMS-viestiliikennettä, vaan verkko on kokonaan varattu Internet-yhteyksille.

Kuuluvuus

Kuten kaikissa mobiiliteknologioihin perustuvissa ratkaisuissa peruslähtökohta yhteyden muodostamiselle Ukko Mobile -verkossa on tukiaseman ja modeemin välille muodostettava riittävän laadukas radioyhteys. Ukko Mobile -palvelun saatavuuden halutussa kohteessa voi tarkistaa peittoaluekartasta

Tarjolla olevaa peittoaluekarttaa on pidettävä arviona Ukko Mobile -verkon peittoalueesta. Odottamattomista rakennusmateriaaleista sekä mm. suurista maastoesteistä johtuvia katvealueita voi esiintyä, vaikka peittoaluekartan perusteella palvelun olisikin määrä olla saatavissa.

Liittymänopeudet

Liittymät ovat nopeudeltaan asymmetrisiä. Käyttäjälle tarjotaan aina nopein mahdollinen verkon teknisesti tarjoama yhteys kussakin paikassa. Liittymien teoreettinen maksiminopeus alavirtaan (downstream) on 15Mbit/s ja ylävirtaan (upstream) on 6Mbit/s. Nopeuden toteutumista ei voida taata.

Toteutuneet asiakasliittymien nopeudet riippuvat mm. radioyhteyden laadusta, päätelaitteesta, vastaanottoantennista sekä ennen kaikkea asiakkaan maantieteellisestä sijainnista.

Maksiminopeudet on saavutettavissa optimiolosuhteissa tukiasemien läheisyydessä. Alavirtaan liikennöintinopeuden tyypillinen vaihteluväli 3-10Mbit/s ja ylävirtaan liikennöintinopeuden tyypillinen vaihteluväli on 1-3Mbit/s.

Hinnasto – Perusliittymät

Liittymäsopimuksen pituus Kuukausimaksu alv 0% Kuukausimaksu alv 24%
voimassa toistaiseksi 80,00 € 99,20 €
voimassa 12 kuukautta 68,00 € 84,32 €
voimassa 24 kuukautta 56,00 € 69,44 €
voimassa 36 kuukautta (*) 44,00 € 54,56 €

(*) Sopimus tarjolla vain yritysasiakkaille (Y-tunnus ilmoitettava), viestintämarkkinalaki 70 A §.

Hinnasto – Tarjousliittymät

24/12 kk -tarjous Kuukausimaksu alv 0% Kuukausimaksu alv 24%
Ensimmäisen vuoden hinta 40,24 € 49,90 €
Toisen vuoden hinta 72,50 € 89,90 €

Liittymäsopimuksen pituus 24kk, 40% alennus ensimmäisestä vuodesta, tarjolla vain kuluttaja-asiakkaille (henkilötunnus ilmoitettava).