Ukko Mobile 4G LTE

M2M ja IoT

Valtakunnallinen Ukko Mobile 4G LTE -verkko tarjoaa datayhteyksiä erityisesti liiketoiminta- ja yhteiskuntakriittisiin tarkoituksiin kaikkialla Suomessa. Ukko Mobile -verkon alueella asuu 99,9% suomalaisista ja se palvelee silloinkin, kun muiden verkkojen teho loppuu. Ukko Mobile -verkko palvelee niin keskustojen ja tapahtumien superruuhkissa, kuin syrjäisimmilläkin metsätyömailla ja haja-asutusalueiden toimistoilla.

>> Tutustu ja tilaa

Liittymämyynti:
myynti@ukkoverkot.fi
030 514 210

Ratkaisumyynti:
Jouko.Tuppurainen@ukkoverkot.fi
040 138 8084

UkkoNet on kiinteä langaton nettiyhteys, joka tarjoaa lähes kuituverkkotasoisen yhteyden sinne, minne valokuitua ei koskaan ole taloudellista rakentaa. Palvelu tarjoaa käyttäjille vähimmäisyhteysnopeudet: 10 Mbps – 50 Mbps. UkkoNet -yhteys sopii kaikkeen nettikäyttöön: surffaukseen, nettitelevision katseluun, pilvipalveluiden käyttöön, pelaamiseen, toimistojen yhteyksiin sekä tuotantolaitteiden ja alkutuotantorobottien yhteyksiin.

>> Tutustu ja tilaa

Liittymämyynti:
myynti@ukkoverkot.fi
030 514 210

Ratkaisumyynti:
Jukka.Niiranen@ukkoverkot.fi
040 502 8201

Valtakunnallinen 4G -verkkomme on luontevin tietoliikenneinfrastruktuuri esineiden internet toteutuksiin; Internet-of-Things (IoT) ja Machine-to-Machine (M2M). Meiltä löytyvät luotettavat ja skaalautuvat yhteysratkaisut mm. erilaisiin energian, veden ja lämmön jakeluverkkojen ohjauksen ja valvonnan tarpeisiin. Ota käyttöösi LTE -tekniikan kapasiteetti ja matalat viiveet. Kysy myös edistyneitä kokonaisvaltaisia Oma Verkko -ratkaisujamme kriittisiin tarpeisiin.

Liittymämyynti:
myynti@ukkoverkot.fi
030 514 210

Ratkaisumyynti:
Mona.Miettinen@ukkoverkot.fi
040 455 0481